EXCLUSIV. CRIMINALUL actriţei Gabriela Dorgai a fost GĂSIT? Pe surse: La percheziţii s-a găsit cardul bancar a actriţei din Satu Mare!

Răzvan Rentea, tânărul  care şi-a ucis părinţii şi bunica în  comuna Apa, judeţul Satu Mare, este principalul suspect în asasinarea actriţei Gabriela Dorgai, ucisă cu sânge rece şi violată pe malul Someşului în noiembrie 2014. Potrivit unor surse la perchezitii s-a gasit cardul bancar al actritei, dar pana la ora publicarii, procurorii nu au dorit sa dea un raspuns. 

Pe 10 noiembrie 2014, Gabriela Dorgai, în vârstă de 41 de ani, a fost găsită fără suflare, pe malul Someşului, dezbrăcată de la brâu în jos. Legiştii au stabilit că fosta actriţă a Teatrului de Nord din Satu Mare Gabriela Dorgai a fost violată, apoi strangulată. Anchetatorii au stabilit atunci că scopul infracţiunii a fost de la bun început cel de viol şi crimă, în condiţiile în care poşeta femeii, în care se aflau bani şi alte bunuri, a rămas intactă.

Poliţiştii şi procurorii au audiat  270 de persoane bănuite de comiterea infracțiunii, în cazul a 76 de suspecți au fost prelevate și probe ADN. Mai mult, în cazul a 39 de persoane s-au solicitat și expertize tehnico-ştiinţifice biocriminalistice. Toate pistele s-au dovedit a fi false. Şi asta pentru că ADN-ul suspecţilor nu s-a potrivit cu cel luat de sub unghiile victimei. Desi sunt doar niste zvonuri care se pare ca i-au blocat pe anchetatori, procurorii nu doresc sa comenteze acest aspect. Oare avem criminalul? De ce atata tacere? Intr-un final au infirmat zvonurile pentru-ca toata presa din Romania a dorit informatii reale si explicatii de ce nu avem inca criminalul? Si atunci ne intrebam, cat de sigur este orasul Satu Mare?

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu:

Un comentariu la „EXCLUSIV. CRIMINALUL actriţei Gabriela Dorgai a fost GĂSIT? Pe surse: La percheziţii s-a găsit cardul bancar a actriţei din Satu Mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.