Nationale

Loredana Chivu şi Simona Traşcă, show total pe litoral! Bărbaţii aflaţi pe mal au rămas aproape fără aer!

Loredana Chivu şi Simona Traşcă sunt bune prietene iar împreună formează o… bombă sexy la pătrat! Cel puţin când se dezbracă şi rămân în costumele de baie, lăsându-şi la vedere rotunjimile migălos lucrate de medicul estetician. Imaginile obţinute de CANCAN  pe plaja de la Mamaia, sunt absolut incendiare şi reprezintă un adevărat pericol pentru admiratorii care au probleme cu inima!

Cele două foste asistente TV s-au dus împreună să se relaxeze pe malul mării, iar weekendul trecut s-a dovedit cu adevărat incendiar, şi nu numai datorită temperaturilor extrem de ridicate. Bărbaţii aflaţi pe mal au rămas aproape fără aer când cele două dive aui intrat, împreună, în apă.

Loredana şi Simona au încins joaca în valuri, stropindu-se şi râzând cu gura până la urechi în timpul activităţilor „recreative”. Operaţiunea a devenit cu adevărat incitantă în momentul în care Loredana a avut o mică „jenă” cu slipul, iar Simona, ca o bună prietenă ce este, a sărit repede să o ajute.

Puzderia de ochi aţintiţi de pe mal au contemplat scene cu adevărat fierbinţi, pentru că în jocul lor cu slipul buclucaş al Loredanei Chivu, care nu voia şi pace să stea la locul lui, fetele nu au făcut economie de atingeri care i-au pus pe jar pe masculii din preajmă. O dată ce problema a fost rezolvată, fetele au venit către mal, zâmbind cu subînţeles, ca şi cum ceva cu totul şi cu totul special se petrecuse în valuri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.