SportStiri din Satu MareStiri din Translvania

Loredana OLAH – antrenor atletism: Am început o nouă grupa pentru vârstă de 12 ani si mai mari…

Atletismul este un sport de bază pentru practicarea tuturor celorlalte ramuri de sport, creează celui care îl practică deprinderi și calități motrice, calități morale și de voință, necesare atât în viața de zi cu zi, cât și în practicarea sportului de performanță; de aceea se impune a fi răspândit la întreaga masă de tineri. 

      Din luna iulie am initiat o noua grupa pentru fete și băieți cu vârsta de peste 12 ani si mai mari. Antrenamentele de atletism sunt dupa cum urmeaza: 5-7 ani fete/băieți, luni și miercuri de la 17:00; 7-11 ani fete/băieți, luni și miercuri de la 18:00; si 12 ani și mai mari, marți și joi de la 17:00, la sala VON FITNESS de pe strada Nicolae Golescu, nr. 43, etajul 3 – Shopping Plaza Satu Mare. Pentru înscrieri/detalii sunați la 0755-881-818.

Sportul îi ajută pe copii să își creeze rutine sănătoase, învață de mici despre un stil de viață sănătos și echilibrat care îi va ajuta ca viitori adulți. Practicând un sport le întărește imunitatea, se dezvoltă armonios atât fizic cât și mental, cresc în spiritul fair-flay.

Adrian Bilanici

▪️ Digital Marketing ▪️ Specialist SEO - AI ▪️ Voice Overs ▪️ Jurnalist ▪️ Social Media Specialist ▪️ Artist ▪️ Vlogger ▪️ Google Ads Expert ▪️ Manage YouTube channels ▪️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.