Internationale

Ruşii au bombardat regiunea Herson de 258 de ori în ultima săptămână, spune Zelenski

Ruşii au bombardat regiunea Herson de 258 de ori în ultima săptămână, spune Zelenski. Prima doamnă a Ucrainei condamnă violenţele sexuale „sistematice” comise de forţele ruseşti. Discuţiile cu UE privind plafonarea preţului petrolului rusesc merg bine, afirmă Casa Albă.

Forţele ruseşti s-au retras de pe malul vestic al râului Nipru la începutul acestei luni, dar au bombardat oraşe şi sate, inclusiv oraşul Herson, din noi puncte de pe malul opus.

În discursul său video nocturn, Zelenski a mai spus că forţele ruseşti au avariat o staţie de pompare care alimentează cu apă oraşul Nicolaev, la nord-vest de Herson.

Linia militară directă între SUA şi Rusia, folosită o singură dată în timpul războiului
O linie de comunicaţii creată între armatele Statelor Unite şi Rusiei la începutul războiului purtat de Moscova împotriva Ucrainei a fost folosită o singură dată până acum, a declarat un oficial american pentru Reuters.

Adrian Bilanici

▪️ Digital Marketing ▪️ Specialist SEO - AI ▪️ Voice Overs ▪️ Jurnalist ▪️ Social Media Specialist ▪️ Artist ▪️ Vlogger ▪️ Google Ads Expert ▪️ Manage YouTube channels ▪️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.