Tractari auto Satu Mare. Telefon 0752.026.675 | Cele mai mici preturi! – Birtoc Trans

Firma noastra Birtoc Trans specializata in domeniul tractarilor auto va raspunde cerintelor dumneavoastra NON STOP, nu ezitati sa ne contactati (0752.026.675 ; 0740.670.872) la orice ora, va stam la dispozitie cu servicii complete de tractari auto, asistenta rutiera si transport de utilaje, atat in Satu Mare, cat si pe intreg teritoriul Romaniei, chiar si in afara granitelor.

Daca ati ramas fara combustibil, aveti o simpla pana de cauciuc, doriti sa transportati anumite utilaje, sau din varii motive, autovehiculul trebuie transportat catre un service, sunati-ne si in cel mai scurt timp posibil vom ajunge la dumneavoastra pentru a va oferi serviciile noastre de inalta calitate.

Venim in sprijinul clientilor nostri pentru a le asigura cele mai bune conditii de tractare auto, indiferent de dimensiunile, sau greutatea autovehicolului, sau a utilajului dumneavoastra. Totul se va face cu autoplatforme specializate, pentru a efectua transportul in conditii de maxima siguranta.

AVEM SOLUTII LA TOATE PROBLEMELE DUMNEAVOASTRA, VA STAM LA DISPOZITIE NON STOP, NU EZITATI SA NE CONTACTATI. 0752.026.675 ; 0740.670.872. VA MULTUMIM!

Birtoc Trans si-a propus sa reprezinte alegerea numarul 1 atunci cand vine vorba de servicii de tractari auto si asistenta rutiera in Satu Mare.

Clientii apeleaza la serviciile noastre deoarece oferim solutii profesionale dedicate clientilor nostri aflati in impas. Fiecare aspect al unui serviciu de tractari sau asistenta rutiera este tratat cu seriozitate de membrii echipei noastre si sunt pregatiti sa intervina indifferent de complexitatea interventiei

Cu o echipa de profesionisti, echipament modern, autospecializate moderne si o logistica eficienta asiguram interventii rapide si sigure, indiferent de conditii si indiferent de complexitatea acestora.

Misiunea noastra este aceea de a fi alaturi de dumneavoastra atunci cand treceti printr-o situatia neplacuta cu autovehicolul prin respectarea brandului nostru si prin imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite.

Experienta noastra vasta in domeniul tractarilor auto si asistentei rutiere de urgenta, numarul foarte mare de clienti ce au apelat la serviciile noastre demonstreaza importanta pe care o acordam construirii de relatii si colaborari pe termen lung.

Suntem alaturi de dumneavoastra NON-STOP, indifferent de conditii si complexitatea situatiei.

Servicii | Asistenta rutiera

Suntem dedicati muncii noastre si dorim sa fim prima optiune cand aveti nevoie de o firma de tractari auto si asistenta rutiera.

Misiunea noastra este aceea de a fi alaturi de dumneavoastra atunci cand treceti printr-o situatia neplacuta cu autovehicolul prin respectarea brandului nostru si prin imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite.

Va oferim servicii:

  • Tractari auto Non-Stop
  • Recuperare masini si utilaje
  • Tractari autospecializate si autoutilitare
  • Transport auto, moto si ambarcatiuni
  • Deblocare/deschidere usi blocate
  • Incarcare acumulatori si pornire
  • Asistenta rutiera non-stop
  • Schimb de roti cu pana.

Garantia calitatii privind serviciile oferite

Pe parcursul anilor, ne-am construit reputatia ca lider in domeniul tractarilor auto si asistenti rutiere de urgenta. Oferim aceste servicii cu un singur scop: sa redefinim calitatea serviciilor de tractari auto pentru clientii nostril.

Compania noastra a crescut prin dezvoltare a trei piloni importanti in aceasta afacere pentru a oferi servicii de tractari auto si asistenta rutiera de o calitate superioara.

Personal bine instruit

Consideram ca cea mai mare investitie a noastra o reprezinta personalul nostru calificat si bine pregatit sa intervina prompt la orice solicitare a dumneavoastra.

Parc auto dotat cu autospecializate de tractari auto

Ca lider in domeniu suntem constienti ca este important ca masina sau bunurile dumneavoastra trebuie transportate in cele mai bune conditii si cu autospecializate ce permit o incarcare/descarcare facila. Detinem echipament si masini specializate pentru a intrevenii oricand si in orice conditii, pentru a asigura interventii sigure pentru client si masina sa.

Consideram ca este foarte important sa iti protejam bunurile si sa avem grija ca acestea sa nu sufere avarii. Din respect pentru clientii nostri toate bunurile transportate de compania noastra sunt asigura te cu polita CMR.

Tehnologie de ultima ora

Rapid si sigur inseamna professionalism in acest domeniu. Este ceea ce credem si de aceea investim in tehnologii si echipamente de actualitate pentru a asigura clientilor nostri cele mai bune experiente cand vine vorba de tractari auto sau interventii de asistenta rutiera.

La apelul dv, ne deplasăm la faţa locului în cel mai scurt timp posibil. Acest timp vă va fi comunicat în prealabil. 

SC Birtoc Trans SRL . Tractari auto non-stop intern si international, marfa si utilaje. Contact telefon: 0752.026.675 ; 0740.670.872 

Rapid si sigur inseamna professionalism in acest domeniu. Este ceea ce credem si de aceea investim in tehnologii si echipamente de actualitate pentru a asigura clientilor nostri cele mai bune experiente cand vine vorba de tractari auto sau interventii de asistenta rutiera.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.