Cluj-Napoca, oraşul cu cea mai mare creştere a numărului de turişti din România

Cluj-Napoca îşi păstrează locul fruntaş în topul oraşelor din România cu cea mai mare creştere turistică (27,02% faţă de aceeaşi perioadă din anul trecut), aproape triplul mediei naţionale şi dublu faţă de ocupantul locului doi, scrie pe Facebook. viceprimarul municipiului Cluj-Napoca Dan Tarcea.

În primele opt luni ale anului au sosit în Cluj-Napoca 312.889 turişti, conform datelor furnizate de unităţile hoteliere.

La aceştia se adăugă turiştii care au ales alte forme de cazare, astfel încât numărul real este mult mai mare. Numărul de înnoptări în primele opt luni a fost de 587.436, înregistrând o creştere de 24,07% faţă de aceeaşi perioadă din anul trecut scrie monitorulcj.ro. Şi la Centrul de Informare Turistică s-a înregistrat o creştere record a numărului de turişti (35,55% faţă de primele opt luni ale anului 2016), la aceştia se adăugă turiştii care au beneficiat de servicii şi materiale de informare turistică la standul de promovare cu care am fost prezenţi la Sala Polivalenta, Untold şi alte evenimente din cursul anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.