Stiri din Satu MareStiri din Translvania

CRIMA la Satu Mare! Un satmarean si-a UCIS cu bestialitate iubita

Crimă pasională în Satu Mare. Un bărbat din municipiul Satu Mare a fost reţinut de procurori, deoarece este suspectat că şi-ar fi omorât iubita. Se pare că cei doi se certau des în ultima perioadă, iar bărbatul nu ar fi acceptat anumite reproşuri venite din partea femeii şi ar fi ucis-o cu bestialitate.

Procurorii au întocmit deja un referat cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului. Totul a ieșit la iveală după ce femeia a fost dată dispărută de mai multe zile, în care familia nu mai primise niciun semn de la victimă. Alertaţi, poliţiştii au început căutările scrie B1.ro. După ce şi-a ucis iubita, bărbatul a pus-o în portbagaj şi a lăsat maşina în parcarea din fața sediului Inspectoratului pentru Situații de Urgență.  Cu alte cuvinte, cadavrul a stat în portbagajul mașinii timp de cinci zile fără ca nimeni să bănuiască ceva.

Criminalul a fost identificat imediat cu ajutorul apropiaților și a fost reținut de către polițiștii din Satu Mare. Prietenii celor doi au mai spus în faţa autorităţilor că bărbatul era  gelos pe concubina sa, iar relaţia lor  din ultima perioadă era destul de tensionată.

Surse judiciare au declarat că cei doi s-ar fi distrat împreună la Timișoara, însă  când au revenit la Satu Mare între cei doi s-a întâmplat ceva, astfel că sătmăreanul a omorât-o. Agresorul femeii era cu aproape 20 de nai mai tânăr, iar în urma primelor cercetări făcute a reieşit că bărbatul fusese cuprins de gelozie în momentul comiterii crimei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.