Stiri din BihorStiri din Translvania

Începe construirea parcării supraetajate aferente Spitalului Județean de Urgență Oradea!

Începe construirea parcării supraetajate aferente Spitalului Județean Bihor! În ședința Consiliului Local au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici rezultați la finalizarea proiectului tehnic de execuție.

Așa cum se știe, procesul de extindere și modernizare a Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea, respectiv dezvoltarea zonei de locuire au generat o aglomerație în traficul auto din zona străzilor Louis Pasteur și Gheorghe Doja. Cei care vin la spital, la aparținători sau să rezolve alte treburi, cu greu își găsesc un loc de parcare. Astfel, s-a organizat o licitație pentru realizarea proiectului tehnic al parcării, fiind o lucrare complexă din punct de vedere tehnic, care a necesitat întocmirea a mai multor studii și expertize pentru ca lucrarea să se facă în siguranță”, a precizat primarul Florin Birta, potrivit bihorstiri.ro.

Potrivit indicatorilor tehnico-economici, valoarea totală a investiției se ridică la 51,9 milioane de lei fără TVA, iar durata de realizare este de 18 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.