Stiri din Satu MareStiri din Translvania

Oameni cu SUFLET MARE! Cativa elevi din Satu Mare au donat sange in scop caritabil! Acestea sunt EXEMPLE de urmat…

În prag de Sărbători, oamenii devin mai atenți la semenii lor și sunt gata să împartă din puținul lor cu cei mai oropsiți…

Cativa elevi de la Colegiul Național „Ioan Slavici” din Satu Mare, care au indeplinit conditiile de a dona sange, au fost prezenti astazi la Centrul de Transfuzie Sanguina, pentru a dona sange in scop caritabil, iar tichetele primite vor fi donate Serviciului de Ajutor Maltez din Satu Mare, pentru a sprijinii oamenii nevoiasi.

Initiativa apartine elevului Titoc Rafael care a dorit sa adune o mana de oameni din scoala la care invata, alaturi de diriginta lor Bianca Cigan care a fost placut surprinsa de dorinta elevilor!

Elevii care au participat la donat sunt: Titoc Rafael, Mursa Roland, Danea Marius, Hotya Alex, Marchis Andrei, Buier Patrik, Ijac Tamas si Rares Daniel.

Dorinta elevilor a fost mult mai mare, dar din pacate exista reguli stricte privind donatul. Pe viitor acesti elevi cu suflet mare nu doresc sa se opreasca aici, pregatind si alte surprize despre care vom vorbi la momentul oportun.

”Deoarece noi trebuie sa fim eroi si schimbarea in noi. Cu noi incepe totul, iar daca fiecare ”corupe” o alta persoana, lantul continua sa acapareze tot mai multe ”verigi”, astfel devenind o comunitate care ar putea schimba ceva si ar putea deschide ochii generatiilor urmatoare, lasand la plecare stacheta si speranta continuitatii in seama lor”, ne spune elevul Titoc Rafael de la Colegiul Național „Ioan Slavici” din Satu Mare.

Nu ne ramane decat sa-i felicitam pentru initiativa lor, in special ”stalpul” clasei doamna diriginta care este un model demn de urmat pentru toate generatiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.