SALAJ: 7 tineri din Zalău cu vârste cuprinse între 21 şi 37 ani, arestați pentru trafic de droguri

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Sălaj împreună cu ofițeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Cluj, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Bistriţa și Serviciului de Combatere a Criminalităţii Maramureş au efectuat 16 percheziţii domiciliare şi 9 percheziții auto, în judeţele Sălaj şi Cluj. Au fost vizate persoane bănuite că ar fi procurat, deținut și comercializat droguri de mare risc, droguri de risc, respectiv substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 6 plicuri cu cocaină și substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, 29 comprimate ecstasy, un recipient cu seminţe, 3 cântare electronice, 2 râjnițe, un grinder, 4 săbii, o macetă, 3 cuțite, 19 telefoane mobile, 18 cartele telefonice, 7 stick-uri, 4 laptop-uri, 3 tablete, 1 card bancar, 23.950 lei, 100 euro şi diferite înscrisuri.

Pentru 49 persoane, au fost puse în aplicare mandate de aducere la sediul D.I.I.C.O.T. Sălaj. În urma acestor activități, procurorul de caz a dispus, față de 7 persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 37 ani, reținerea pentru 24 ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic și consum de droguri de mare  risc, trafic și consum de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Duminică, Tribunalul Sălaj a dispus arestarea preventivă a celor 7 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.