Actorul american David Hasselhoff, (Baywatch), s-a căsătorit pentru a treia oară!

Actorul american David Hasselhoff, în vârstă de 66 de ani, s-a căsătorit pentru a treia oară, cu modelul Hayley Roberts, în vârstă de 38 de ani, iar ceremonia, la care au participat doar prieteni apropiaţi şi membri ai familiei, a avut loc în Italia, potrivit The Hollywood Reporter. 

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu şapte ani, în Marea Britanie, pe când Hasselhoff era membru al juriului emisiunii de televiziune “Britain’s Got Talent”.

Hasselhoff şi Roberts s-au logodit în 2016. Actorul american a mai fost căsătorit cu actriţele Catherine Hickland (1984 – 1989) şi Pamela Bach (1989 – 2006), cu cea de-a doua având două fiice, Taylor Ann, născută în 1990, şi Hayley, născută în 1992. 
Cariera lui Hasselhoff a început cu un rol în serialul “Tânăr şi neliniştit”, pe care l-a jucat în perioada 1975 – 1982. În 1990, el şi-a lansat primul album muzical, “Looking for Freedom”, urmat apoi de “Crazy for You” (1991) şi “Miracle of Love” (1995).
Hasselhoff a revenit în lumea cinematografiei ca actor şi producător al “Baywatch – Echipa de intervenţie”, care l-a făcut celebru în întreaga lume. David Hasselhoff mai este celebru pentru rolul din serialul “Knight Rider”. 

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.