Stiri din SibiuStiri din Translvania

Anchetă la Sibiu. Un pacient cu probleme psihice i-a scos ochii altui bolnav

Este anchetă la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică de la Tălmaciu, judeţul Sibiu, după ce un pacient i-a scos ochii altui bolnav şi l-a muşcat de gât. Agresorul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, iar victima este în şoc, la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Sibiu, Liliana Blaga, un echipaj de ambulanţă a intervenit la Tălmaciu, unde funcţionează un centru de recuperare şi reabilitare neuro-psihică, unde un pacient i-a scos ochii altui bolnav.

„Am avut o solicitare de la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuro-psihiatrică din Tălmaciu. Un pacient de 32 a fost agresat şi i-au fost scoşi ambii ochi, a fost muşcat de gât de un alt pacient. Pacientul a fost transportat la spital în stare de şoc, brahicardie”, a spus Blaga.

La rândul său, Beatrice Muntean, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sibiu, a spus că este în desfăşurare o anchetă la Centrul de la Tălmaciu, pentru a se stabili cum s-a petrecut acest incident.

Şi Poliţia Sibiu face anchetă în acest caz. „Am fost solicitaţi la o unitate medicală de pe raza localităţii Tălmaciu pentru a aplana o stare conflictuală iscată între doi pacienţi internaţi, respectiv doi bărbaţi în vârstă de 36 şi 21 ani. În cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig”, a spus Ionuţ Natea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Agresorul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, iar victima la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.