Stiri din Cluj-NapocaStiri din Translvania

Marijuana pe Aeroportul din Cluj-Napoca! Un procuror DIICOT face cercetari…

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Cluj – Napoca au găsit, marţi dimineaţa, în buzunarul rucsacului unui columbian care a aterizat pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca de la Malaga, 7 grame de marijuana, bărbatul declarând că este pentru consum personal.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia de Frontieră, bărbatul a fost verificat la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Cluj-Napoca, marţi dimineaţa, în jurul orei 3.30, când s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind din direcţia Malaga (Spania).

„Poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra bagajelor bărbatului, ocazie cu care au descoperit, într-un buzunar al rucsacului pe care acesta îl avea asupra sa, o cutie din lemn, ce conţinea o substanţă vegetală de culoare verde, având greutatea de aproximativ 7 grame, despre care persoana în cauză a declarat că este marijuana”, se arată în comunicat.

Bărbatul asupra căruia s-a găsit substanţa este cetăţean columbian, are 41 de ani şi a declarat că a venit în România pentru a participa la un festival, iar substanţa descoperită era pentru consum propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.