Stiri din AradStiri din Translvania

ARAD: Fetița de 6 ani tranșata lângă cimitir, a murit in chinuri GROAZNICE! Vezi portretul robot!

O crima care a cutremurat în weekend România a pus criminalistii pe jar. Cadavrul incendiat al unei fetițe de 6-8 ani, fără picioare, a fost descoperit pe un câmp de lângă Arad. Polițiștii ajunși la fața locului au împrejmuit zona și au găsit în scurt timp cadavrul. În urma necropsiei, legiștii au descoperit că fetița, care a avut un sfârșit crunt, are șase ani. Criminaliștii au ridicat probe ADN de la fața locului pentru identificarea copilei.

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, Pavel Palcu, a declarat pentru Agerpres că moartea fetiţei a fost provocată de un traumatism cranio-cerebral cu hematom. Ulterior, cadavrul a fost incendiat cu intenţia acoperirii urmelor agresiunii, dar s-a reuşit desluşirea chipului fetiţei.

„Pentru identificarea victimei, se va realiza profilul genetic, fiind recoltate probe biologice cu acest scop”, a spus procurorul.

Procurorii care se ocupă de caz au audiat deja mai mulți oameni, printre care și pe bărbatul care a găsit cadavrul. Cel care a descoperit crima îngrozitoare a fost câinele unui localnic, care a găsit bucăți din cadavrul copilei, pe câmp, potrivit Romania TV.

Se pare că fetița ar fi avut între 5 și 6 ani și ar fi fost omorâtă în ultimele 48 de ore, mai mult de atât legiștii ar fi găsit urme de lovituri la cap, iar fata a fost chinuită și arsă.

Mai mulţi localnici sunt audiaţi de către anchetatori, care spun că nu a fost raportată dispariţia recentă a unei fetiţe.

Procurorii au anunţat că cercetările se fac in rem, pentru omor şi profanare de cadavre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.