Nationale

CANCERUL din SANATATE. Femeia transportata cu duba a MURIT. Imagini VIDEO cu impact emoţional!

Femeia în vârstă de 67 de ani din Filiaşi, care a fost transportată la Spitalul Craiova cu o dubă, deoarece toate cele trei ambulanţe din localitate erau indisponibile, a murit! 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cătălin Dochia, a declarat  că poliţiştii au întocmit iniţial, pe numele şoferului autocarului care o lovise pe femeie pe o trecere de pietoni, un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca încadrarea juridică să fie schimbată în ucidere din culpă.

”La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, i s-a stabilit diagnosticul preliminar traumatism cranio-cerebral grav. În cursul nopţii, din cauza complicaţiilor survenite, victima a decedat”, a declarat Dochia.

Femeia a fost lovită, marţi, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, de un autocar înmatriculat în Franţa şi condus de un cetăţean bulgar. Victima a fost transportată în stare de inconştienţă, de rude şi localnici, la spital, cu o dubă, deoarece niciuna dintre cele trei ambulanţe din Filiaşi nu era disponibilă, potrivit martorilor.

Primarul din Filiaşi, Costeluş Ilie Gheorghe, declara că, împreună cu alţi localnici, a decis să o transporte pe femei cu o dubă care avea o platformă de lemn şi să nu mai aştepte venirea unei ambulanţe de la Craiova.

”Când am ajuns acolo, era un prieten care a sunat la 112 şi i s-a spus că sunt ambulanţele în altă parte. Au spus că trimit una din Craiova. În timpul ăsta, am încercat să o încălzim, am pus geci pe ea, i-am pus ceva sub cap. Creştea balta de sânge văzând cu ochii. Era un băiat acolo care îi tot lua pulsul. La un moment dat, a zis să facem ceva că începe să scadă pulsul. Am sunat la spital, dar ne-au spus că nu au voie să trimită medic, că aşa este procedura. Apoi ne-a zis fiul ei că vrea să o ducem la spital”, a declarat primarul din Filiaşi.

Edilul a vorbit cu un localnic care avea o dubă cu platformă tare de lemn în interior, pe care a fost pusă victima şi astfel a fost dusă la spital.

Sursa video: Jurnalul Olteniei ; imagine: Daniel Burchel.

VEZI VIDEO  AICI – CLIK!

One thought on “CANCERUL din SANATATE. Femeia transportata cu duba a MURIT. Imagini VIDEO cu impact emoţional!

  • Trebuie sa ne fie rusine si scirba de noi …in ce situatie am ajuns !!! Suntem rusinea lumii civilizate !! Doamna fereste de un cutremur ca in 1977 …..asa vom ajunge multi din noi !!! Asa arata viitorul linga PSD !!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.