CLUJ. Un nou scandal în învățământ! Eleve care mimează sexul oral la ”Balul bobocilor”!

Probabil că părinții elevelor care au mimat sexul oral în fața colegilor și profesorilor sunt în șoc. La un ”Bal al bobocilor” din Cluj-Napoca a fost concurs de mâncat banana din poala băieților. Fetele au 15 ani și stau în genunchi si au mimat sexul oral.

Un nou scandal în învățământ. Fotografii incendiare au fost postate pe Internet. Elevele de 15 ani  (clasa a X-a) stau în genunchi în fața colegilor, băieți și mănâncă banana din poala lor. Băieţii stau pe scaune în timp ce fetele, aşezate în genunchi, mănâncă o banană ţinută între picioare de liceeni.

Se mimează sexul oral și toată lumea se distrează. Fotografiile au fost postate de eleva Luiza Maxim care spune că este din Cluj-Napoca.

Reacția internauților a fost de revoltă: cum este posibil ca profesorii să admită astfel de obscenități, chiar și la o petrecere a elevilor, scrie click.ro. Elevii au fost identificați imediat: sunt de la Colegiului Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior” din Cluj-Napoca.

De regulă, astfel de petreceri de tipul ”Balul bobocilor” se organizează cu acordul părinților care plătesc și un organizator autorizat de evenimente (MC – maestru de ceremonii) și cu participarea unor profesori.

Cu sistemul nostru de invatamant este posibil orice. ”Bine ca avem manuale”!

Tu ce parere ai? Daca ai fi parinte…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.