Ce înseamnă dacă te trezeşti noaptea la aceeaşi oră

Există anumite sisteme interne şi ceasul biologic care ajută la gestionarea funcţiilor corpului. Starea spirituală şi sănătatea fizică şi conectate în mod direct.

Medicina traditionala chineza acorda o atentie sporita modului in care circula energiile in diverse parti ale corpului, la timpuri diferite. In ciclul de 24 de ore, corpul acorda energie diferita in functie de fiecare organ.

Daca te trezesti involuntar la aceeasi ora, zi de zi inseamna ca energia ta este fie blocata fie directionata gresit. Acest lucru genereaza dezechilibru energetic, ceea ce inseamna ca organismul incepe sa sufere. Organele tale au nevoie de energie pentru a se vindeca si a indeplini functiile.

Iata o lista cu orele si organele asociate cu ele. Multe dintre aceste blocaje ar trebui sa se vada atat fizic cat si emotional. Ar trebui sa fii atent la ce si cand mananci, pentru ca si asta pot fi cauzele simptomelor cu care te confrunti.

Intre 9 pm – 11 pm

De obicei, este perioada in care cei mai multi dintre oameni incearca sa adoarma. Este perioada in care sistemul endocrin se reechilibeaza, iar enzimele sunt inlocuite. Sistemul endocrin conduce hormonii si metabolismul. Daca nu poti sa adormi, s-ar putea sa fii blocat in modul lupta sau fugi.

Esti prins mental de evenimentele care au avut loc in aceasta zi sau te pregatesti deja pentru provocarile de maine. Foloseste mantre pozitive si scapa de gandurile care genereaza tensiune. De asemenea, este posibil sa nu poti dormi daca mananci nesanatos sau prea tarziu in noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.