Testul infidelităţii: vezi dacă îl treci!

Alege o imagine care te reprezintă, dintre cele patru de mai sus! Noi îţi descifrăm apoi tâlcul său ascuns!
Eşti total subjugată de partenerul tău într-o relaţie şi nici măcar Ryan Gosling nu te-ar putea determina să îţi desprinzi ochii fermecaţi de la el? Dimpotrivă, nici măcar atunci când eşti fericită nu te poţi abţine să nu arunci ocheade tipilor hot care trec pe lângă tine?

Te-ai gândit vreodată că poate exista o genă a infidelităţii, pe care să o ai sau nu? Pune-ţi la încercare loialitatea supunându-te testului de mai jos: este extrem de simplu!

Testul care îţi spune dacă eşti infidelă: ai curaj să îl treci?

Vrei să ştii dacă ai sau nu potenţial de tipă fidelă? Testul de mai jos îţi va spune dacă eşti sau nu capabilă să îl înşeli pe cel pe care îl iubeşti!

  • Ai ales copacul secular

Nemaipomenit de frumos, copacul secular are rădăcini adânc înfipte în pământ şi dă dovadă de o stabilitate de invidiat: la fel cum eşti şi tu într-o relaţie! Iubitul tău se poate considera un norocos, deoarece nu ai nici cea mai mică intenţie să calci vreodată strâmb!

Loialitatea este cea mai de preţ valoare a ta în viaţă: să trişezi într-o relaţie este sinonim cu a-ţi înşela propria fire, cu a te distanţa de ceea ce preţuieşti cel mai mult. Desigur, înclinaţia naturală spre fidelitate nu este sinonimă cu naivitatea sau cu un caracter influenţabil: ca şi mândrul copac secular, cu trunchi puternic şi rădăcini indestructibile, demnitatea te-ar împiedica să rămâi lângă un tip care te înşală sau care te tratează urât. Cu toate acestea, nu ai apela niciodată la arma mişelească a trădării, ci ai prefera să ieşi din relaţie cu capul sus!

  • Ai ales cuplul de lupi

Înfiorător şi demn, lupul este animalul care nu se va lăsa îngenuncheat niciodată, motiv pentru care nu ai să îl vezi executând giumbuşlucuri pentru amuzamentul general, într-un spectacol de circ. Cu toate acestea, el are şi o latură pe care puţini i-o cunosc: este unul dintre puţinele animale monogame, care rămâne fidel unei singure perechi.

Cel care va avea norocul de a-ţi cuceri inima te va avea lângă el pentru tot restul existenţei: romantic şi sensibil, sufletul tău se îmbarcă într-o singură călătorie, pe viaţă. La fel ca şi mândrul lup, cauţi cu dedicaţie acel partener special, care să te împlinească, şi eşti capabilă să rămâi singură până ce îl vei întâlni: pentru tine, răbdarea este o virtute, nu o slăbiciune. Odată ce îl vei găsi, nimeni nu vă va despărţi vreodată, iar fidelitatea va rămâne un motto al relaţiei voastre pentru eternitate.

  • Ai ales pantofii roşii

Ne pare rău dacă îţi doreai să obţii un coeficient ridicat de fidelitate: preferinţele tale indică altfel. Eşti permanent îndrăgostită de lucrurile frumoase, fie că este vorba de o pereche de pantofi roşii, pasionali, sau de un bărbat superb. Mai mult, nu te poţi abţine şi nu eşti capabilă să îţi refuzi nicio plăcere: chiar imaginea pe care ai ales-o te duce cu gândul la tentaţii irezistibile.

Este posibil să îţi treci cu vederea micile scăpări acum, considerând că, atunci când te îndrăgosteşti, vei putea spulbera cu un „nu” hotărât orice ispită. Realitatea este însă că o personalitate temperamentală şi aprinsă precum a ta nu va fi prea uşor domesticită, aşa că sperăm că îţi vei găsi un bărbat la fel de deschis la minte precum ești tu, care să tolereze posibilele infidelităţi.

  • Ai ales lacul de munte

Splendoarea de azur a lacului din imaginea aleasă de tine reflectă perfect statornicia caracterului tău: eşti liniştită, calmă, imposibil de tulburat de orice mascul atrăgător. Nimeni nu are nicio şansă să te determine să calci strâmb în relaţie: odată ce ai acceptat un tip în universul tău paşnic, fidelitatea este de la sine înţeleasă!

La fel ca apele lacului îngheţat de munte, adâncurile personalităţii tale ascund însă o caldă profunzime, care te transformă într-o amantă loială, dar pasională. Cel care te are alături se poate considera un ales al destinului: va avea parte de o iubită ideală, care îi va oferi cele mai mari plăceri, fără a-l trăda vreodată pentru desfătările cunoscute în braţele altuia.

Tu ce imagine ai ales? Ai trecut testul infidelităţii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.