Trupa Spice Girls ar putea susţine o rezidenţă muzicală pe un contract de 12,5 milioane de dolari

Trupa britanică Spice Girls ar putea susţine o rezidenţă muzicală în Las Vegas, SUA, pentru care ar negocia un contract de 12,5 milioane de dolari, potrivit contactmusic.com.

Trupa Spice Girls, din care nu mai face parte Victoria Beckham, a susţinut recent un turneu în Marea Britanie, care s-a bucurat de succes şi se pare că artistele vor să prelungească experienţa.

O sursă a declarat pentru publicaţia Sunday Mirror că cele patru membre ale trupei sunt în negocieri pentru o rezidenţă muzicală în Las Vegas.

Trupa ar călca astfel pe urmele unor mari vedete, ca Lady Gaga, Céline Dion, Billy Idol, Elton John, Mariah Carey şi Britney Spears, care au susţinut rezidenţe muzicale în capitala americană a jocurilor de noroc scrie mediafax.ro.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, “Wannabe”, în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Albumul de debut, “Spice”, a fost vândut în peste 31 de milioane de copii la nivel mondial. Acesta este, de altfel, cel mai bine vândut album al unui grup muzical feminin din istorie. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, “Girl Power”.

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase – Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm – au lansat un al treilea album în 2000, “Forever”, iar trupa s-a destrămat în februarie 2001. Ultimul album de studio al trupei, “Forever”, a avut mult mai puţin succes decât primele două, în parte din cauza schimbării genului muzical abordat, din pop adresat adolescenţilor înspre R&B.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul “Return of the Spice Girls”, care s-a bucurat de un enorm succes.

De asemenea, Mel B – Scary Spice, Victoria Beckham – Posh Spice, Emma Bunton – Baby Spice, Geri Halliwell – Ginger Spice şi Melanie C (Chisholm) – Sporty Spice s-au reunit pentru un scurt recital în anul 2012, la ceremonia Jocurilor de Vară de la Londra. Mai târziu în acelaşi an, un musical, “Viva Forever”, a avut premiera în capitala britanică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.