Stiri din MaramuresStiri din Translvania

MM: „Persoanele speciale” s-au bucurat de farmecele pârtiei de schi de la Cavnic!

Bucuria sufletească stă în gesturile mici, gesturi care nu sunt la îndemâna tuturor, ci doar a oamenilor cu suflet. Exemplul perfect prin care am realizat asta a fost acțiunea celor de la Caiac Smile, care sâmbătă, 7 ianuarie 2023, au fost prezenți la Cavnic și au oferit persoanelor cu dizabilități câteva momente extraordinare, pe pârtia de schi.

„Alături de echipa Tessier din Franța şi Asociația ” Nurture in Nature ” din Harghita, ne-am bucurat de momente fantastice pe pârtie experimentând împreună noi metode și echipamente pentru a ne îndeplini visul de a pune 1000 de persoane cu dizabilități pe schiuri în siguranță. Mulțumim pentru experiență Tessier şi Nurture in Nature! Să ne revedem cu bine.” – se arată în mesajul echipei Caiac Smile.

Prin acțiunea lor mai mulți maramureșeni captivi în scaunele cu rotile s-au putut bucura de farmecele pârtiei.  Sigheteanca Anișoara Gog a participat și ea la acțiunea de pe pârtie, dovedind o dată în plus că persoanele în scaune cu rotile nu au limite și dacă-și doresc cu adevărat ceva, pot să realizeze scrie emaramures.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.