Rețea de trafic cu migranți, anihilată de DIICOT Timișoara împreună cu EUROPOL

DIICOT Timișoara, împreună cu EUROPOL și autoritățile din Germania, a declanșat o operațiune fără precedent de anihilare a unei rețele care a asigurat trecerea ilegală din Turcia până în vestul Europei a peste 2.000 de migranți.

În paralel, polițiștii de la ”Crimă Organizată” Timișoara au descins în 12 locații din Timiș pentru a-i ridica pe membrii grupării care operau în vestul țării, iar cei din Germania pentru a-i reține pe cei care acționau acolo, informează pressalert.ro

Însoțiți de o echipă de intervenție de la Detașamentul Antiterorist al Jandarmeriei, polițiștii de la ”Crimă Organizată” și DGA au descins și la locuința liderului grupării din România, care își închiriase un apartament pe Calea Aradului. Când au bătut la ușă, anchetatorii au auzit mișcare înăuntru, dar nimeni nu s-a grăbit să le deschidă. Polițiștii de la Brigada pentru Operațiuni Speciale au observat că de la geam un individ a aruncat o plasă albă în fața blocului.

În acel moment, jandarmii au forțat intrat intrarea, spulberând ușa cu ”berbecul”, în timp ce suspectul striga ”Stați, măi! Stați, măi!” În câteva secunde, a fost încătușat. Alte echipe percheziționează mai multe pensiuni unde erau adăpostiți migranții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.