Stiri din Satu MareStiri din Translvania

Satu Mare: Concurs | ,,Endurance Challenge” la Plaja Iojib, 07 august – 2021! Participarea gratuita!

In data de 07 august intre orele 09-14 se desfasoara la Plaja Iojib concursul ,,Endurance Challenge”. La acest concurs se pot inscrie persoane dornice de miscare, care au o viata activa fizica, cu varste cuprinse intre 18 si 45 ani.

Este un concurs individual dedicat atat pentru femei cat si pentru barbati, bazat pe anduranță, constând in exercitii complexe avand la baza calitatile motrice esentiale (viteza, tehnica, rezistenta, forta, indemanare, mobilitate etc). Exercitiile care vor consta in probe de concurs vor cuprinde miscari de baza din categoria functional fitness si cross training.

  • Concursul va fi impartit in 2 categorii :
    1. Open femei cu varsta cuprinsa intre 18-45 ani
    2. Open barbati varsta cuprinsa intre 18-45 ani.
    Se accepta derogare din partea organizatorilor, daca persoana in cauza mai are cateva luni de zile pana sa implineasca 18 ani, sau daca a implinit varsta de 46 ani la cateva luni distanta.

Premiile vor consta in pachete cu suplimente si sume de bani oferite de sponsorul principal Decathlon (Satu Mare). Cei care doresc sa sustina participantii o pot face fara probleme, plaja dispunand de diferite ocazii de joaca si relaxare, de a petrece un moment frumos cu familia. Prin acest eveniment se doreste promovarea miscarii si sportului in judetul Satu Mare, invitand cu acesta ocazie persoanele la sansa de a incerca diferite exercitii fizice!

  • Acest eveniment este organizat de Clubul Sportiv Caiac Smile in colaborare cu Reborn Gym.

Nu uitati sa confirmati inscrierea in concurs, la unul dintre organizatori pana in data de 05.08.2021 ora 22.00, accesand linkul de mai jos.! 

Acceseaza acest link pentru inscriere -> https://fb.me/e/1BvRkpFrz

Participarea la acest concurs este gratuita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.