Internationale

Serghei Markov, acuză România că pregătește ofensiva militară: „România plănuiește anexarea Republicii Moldova!”

Un susținător al regimului Vladimir Putin, politologul Serghei Markov, acuză România că pregătește ofensiva militară în regiunea Transnistria, din Republica Moldova. 

Declarații halucinante pe pagina de facebook a lui Serghei Markov: ofensiva coordonată de la Palatul Victoria, de către Nicolae Ciucă și aliații NATO, respectiv Volodimir Zelenski, ar viza anexarea Republicii Moldova, susține politologul, vicepreședinte al Forumului Rus pentru Afaceri Internaționale și copreședinte al Consiliului Național Strategic al Rusiei.

„România, cu sprijinul NATO și cu participarea arma tei ucrainene, intenționează să pună mâna pe Transnistria și să efectueze represalii politice masive împotriva tuturor susținătorilor Rusiei.

Acest lucru va pune Rusia într-o poziție foarte dificilă. După operațiunea militară, România plănuiește anexarea Moldovei”, a anunțat Markov, un propagandist de vârf al lui Vladimir Putin, în presa din Rusia.

Înainte de declarațiile politologului, fostul ministru al Apărării din Donețk, Igor Strelkov, a declarat că potrivit informațiilor pe care le deține, România se pregătește pentru ocuparea Republicii Moldova scrie romaniatv.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.