Transilvania: Un român a murit şi altul este în comă în urma unui accident rutier din Austria | foto-video

Tinerii români se aflau în timpul serviciului şi se deplasau cu ocamionetă de la firma la care lucrau. Din primele cercetări rezultă că şoferul nu ar fi păstrat distanţa faţă de camionul din faţă şi, din nefericre, l-a izbit în plin provocând accidentul care i-a luat viaţa prietenului său. 

Impactul dintre maşina tinerilor şi camionul din faţă a fost atât de violent încât pasagerul din dreapta, de doar 20 de ani, a murit pe loc, iar şoferul este în comă, potrivit sursei citate.

Tinerii sunt originari din comuna Moftin şi urmau să se întoarcă acasă pentru a sărbători cu familiile sărbătorile pascale. Impactul dintre maşina tinerilor şi camionul din faţă a fost atât de violent încât pasagerul din dreapta, de doar 20 de ani, a murit pe loc, iar şoferul este în comă. Solicitaţi la faţa locului, salvatorii austrieci nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 21 de ani, Florin Balogh.  Acesta era originar din comuna Moftin, la fel ca şi colegul său de muncă. El era aşteptat  de familie să se întoarcă acasă pentru a putea sărbători împreună aniversarea celor 21 de ani pe care tânărul urma să îi împlinească.

Firma AutoNet a revenit cu o precizare privind accidentul:

Bună ziua, Vă adresăm o rugăminte, în cazul în care a apărut sau va apărea ştirea cu accidentul de ieri  din Austria în care a fost implicat o maşină de transport inscripţionată Autonet vă rugăm să introduceţi şi o precizare, şi anume că sătmăreanul decedat în accident nu era angajat Autonet, ci al firmei de transport SC WIELAND REISEN SRL.

Transmitem şi pe această cale sentimentele noastre de compasiune şi sincere condoleanţe familiei îndurerate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.