Atenție, părinți, la ce fac copiii pe rețelele de socializare! Pedofilul infectat cu HIV, a racolat minori pe Internet si a făcut sex cu aceștia

Atenție, părinți, la ce fac copiii pe rețelele de socializare! Un bărbat din Iași a fost arestat pentru că a racolat minori pe Internet, a făcut sex și materiale pornografice cu aceștia. Inculpatul este și infectat cu HIV. Victimele lui sunt toți băieți și au vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Bărbatul mai este cercetat într-un alt dosar în care este suspectat că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor de 13 ani dintr-un centru de plasament.

Bărbatul din Iași, în vârstă de 33 de ani, vorbea cu minori pe facebook de pe conturi false, apoi discuțiile continuau pe pagina sa reală. A încercat să se vadă cu 15 minori, dar a reușit să convingă doi, iar cu unul ar fi întreținut relații sexuale. Toți copiii provin din mediul rural, potrivit realitatea.net.

“Inculpatul şi-a atribuit vârste între 13-15 ani, în realitate el având 33 de ani. Ulterior câştigării încrederii victimelor şi a dezvoltării unor relaţii de amiciţie în mediul virtual cu aceştia, minorii erau testaţi de inculpat în ceea ce priveşte preferinţele lor sexuale. Va trebui să stabilim care dintre minori, dintre victime, au şi avut raporturi sexuale şi trebuie făcute verificări să vedem dacă, în urma acestor raporturi sexuale, a rezultat infectarea victimelor”, spune Cătălin Prisăcaru, procuror-șef DIICOT Iași.

Bărbatul îi ademenea pe copii cu plimbări cu mașina.

“În momentul în care relaţia dintre cel care iniţia aceste comuncări cu minorii se modifica şi se ajungea ca minorul victimă să intre în relatii de comunicare virtuală cu inculpatul de pe contul său real din reţeaua de socializare, aceştia se întâlneau, inculpatul îi plimba cu maşina, îi scotea la suc, socializau”, mai spune procurorul-șef DIICOT Iași.

Potivit anchetatorilor, bărbatul a stat de la vârsta de 5 ani într-un centru de plasament. Aici ar fi întreținut relații sexuale cu alți băieți. El mai are 8 frați, majoritatea crescuți în centre de plasament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Facebook Page -