Stiri din MaramuresStiri din Translvania

Baia Mare. Festivalul Castanelor! INVITATI: Thomas Anders & Modern Talking Band, Goran Bregovic&Band, Andra, Delia, Smiley, Carla`s Dreams si Holograf!

În perioada 5-8 octombrie 2017 va avea loc ediția a XXV- a Festivalului Castanelor, un eveniment de tradiție al municipiului Baia Mare. Pe parcursul celor patru zile de festival, la cele două scene amplasate pe raza municipiului, precum și în locațiile bine cunoscute de băimăreni vor avea loc evenimente deosebite, toate grupate sub umbrela Festivalului Castanelor. Artişti precum Thomas Anders & Modern Talking Band, Goran Bregovic&Band, Andra, Delia, Smiley, Carla`s Dreams sau Holograf vor concerta în septembrie 2017 în Baia Mare.

Îmi doresc ca ediţia din acest an a Festivalului Castanelor să cuprindă o paletă largă de evenimente și spectacole  spune Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Ordine, curățenie și o organizare mult mai atentă ca în alți ani

Prin ediția din acest an, primarul Cătălin Cherecheș își dorește ca administrația publică locală să rezolve o parte din micile probleme care nemulțumeau pe mulți dintre participanții de la festival.

„Festivalul Castanelor 2017 va fi o ediție care va demonstra capacitatea de organizare a municipalităţii pentru evenimentele de mare anvergură, în perspectiva anului 2018 când Baia Mare poate deveni Capitală a Tineretului în România. Va fi o organizare mult mai atentă pe diverse paliere, dar mai ales în ceea ce privește curățenia, ordinea publică și igiena. Un punct esențial va fi cel al amplasării de toalete ecologice, atât ca număr cât și ca amplasare”, arată primarul. „Seara, pe scena mare vor urca artiști consacrați ai scenei autohtone și internaționale. Nume precum: Thomas Anders & Modern Talking Band, What s Up, Andra, Voltaj, Delia îi vor încânta pe băimăreni. Pe scena din Centrul Vechi va avea loc un spectacol extraordinar de muzică simfonică”, spune Cătălin Cherecheș.

Pe scena din Centrul Vechi vor fi concerte extraordinare, un regal folcloric susținut de artiști de renume naționali ai folclorului muzical românesc: Grupul Iza, Lavinia Goste și Marius Zorilă, Florentina și Petre Giurgi, Dumitru Dobrican, Diana Cârlig si Ionuț Bledea, Vladuța Lupău, Călin Brătianu, Marius Ciprian Pop, Aurel Tămaș, Andrada Bârsăoan, Alexandru Pop. Evenimentul este organizat de Municipiul Baia Mare și de Ansamblul Folcloric Național Transilvania. Coorganizator al evenimentului este Consiliul Județean Maramureș”, susține primarul. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.