Asociația Acces La Viitor  vă invită să celebrăm copilăria alături de copii participanți la proiectele #acces2edu și EcoSalvatorii

Asociația Acces La Viitor  vă invită să celebrăm copilăria alături de copii participanți la proiectele #acces2edu și EcoSalvatorii.

Suntem la finalul primei ediții #acces2edu în care peste 1.000 de copii din județul Satu Mare au pus școala pe drum cu prioritate și au pedalat pentru educație. Am adunat de la începutul anului școlar, mii de zâmbete și voie bună, am promovat educația în rândul tuturor școlarilor ce au pedalat pentru a aduna km. necesari pentru cele 16 Premii Speciale, respectiv 16 biciclete donate școlilor beneficiare, cu scopul de a încuraja copii aflați în risc de abandon școlar, să nu renunțe la educație. Acum, de Ziua Mondială a Biciletei va invitam la marea întâlnire la care participă elevi și profesori de la 18 unități școlare înscrire în proiect, dintre care 10 sunt școli beneficiare. Evenimentul are loc mâine, 3 iunie a.c. de la 13.00, pe terasa de lângă Capricci din Shopping City Satu Mare. Cu acest prilej vom oferi ultimele 4 biciclete școlilor beneficiare și vom pedala pentru ultimii km. necesari din Premiile Speciale. Sunt în echipă și vin alături de noi reprezentanții: Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare, Shopping City Satu Mare, Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, Clubului Rotary Satu Mare, SCM Dr. Coica, Zollner Electronic Satu Mare, Romica TIE Group și Imobiliare Satu Mare.

Un alt eveniment la care vă invităm să vă alăturați nouă cu ocazia Zilei Mediului, este EcoSalvatorii un alt proiect al Asociatiei Acces La Viitor unde sute de copii vă așteaptă, sâmbătă 4 iunie a.c. de la ora 10.00 în parcarea Aushopping Satu Mare pentru a intra în rândul lor la Marșul EcoPălăriilor. S-au pregătit cu pancarde și și-au confecționat pălării din produse reciclate pentru a atrage atenția, lumii întregi, că Planeta are nevoie de EcoSalvatori. Oricine gândește la fel  este așteptat să facă echipă cu ei, împreună cu cei 10 Lideri EcoSalvatori din grupele EcoReutilizare; EcoNomisire; EcoTransport; EcoReciclare; EcoRespect; EcoLocal; EcoPlantare; EcoLogizare; EcoColectare; EcoResurse. Cu acest prilej va avea loc și un EcoTârg cu vânzare la care sunt expuse creațiile EcoSalvatorilor iar scopul este de a aduna bani ce vor fi transformați în biciclete pentru următoarea ediție #acces2edu.

Vă așteptăm cu drag!

 

  • Vă mulțumim!
  • Otilia Matioc
  • 0742 607 994
  • Acces La Viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.