Cîţu anunţă noi măsuri de relaxare!

Florin Cîţu anunţă noi măsuri de relaxare. Potrivit premierului, printre măsurile de relaxare care urmează să intre în vigoare de la începutul lunii iulie se află şi redeschiderea târgurilor şi talciocurilor din ţară.

„Noi am prezentat deja aceste măsuri în Hotărârea CNSU, vreau doar să readuc aminte, pentru că am fost prin ţară şi este o întrebare despre târguri şi talciocuri şi aşa mai departe: se redeschid de la 1 iulie, bineînţeles, în funcţie de normele de securitate, de siguranţă, dar se redeschid toate de la 1 iulie. Decizia o vom lua joi în şedinţa de guvern” , a declarat Florin Cîţu la TVR.

Premierul a mai precizat că nu ar mai avea nicio problemă să se renunţe la portul măştii la interior, dacă toate persoanele sunt vaccinate.

„Încă nu am primit propuneri în acest sens, poate, dacă… să se umble la ceea ce înseamnă spaţiu închis în birou, dacă toate persoanele sunt vaccinate – avem acum cinci persoane. Nu am primit încă o propunere, dacă primesc o propunere şi este bine fundamentată, nu aş avea o problemă cu acest lucru. Până la urmă, dacă sunt vaccinate toate persoanele într-un birou, este normal să aibă nişte beneficii dacă s-au vaccinat”, a mai spus Cîţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.