Cluj: Elevii de la 5 școli din județ fac toate orele ONLINE

Peste 330 de școli din județ își susțin orele față în față, iar 5 unități de învățământ sunt închise în acest moment. 554 de elevi și peste 200 de profesori sunt infectați cu COVID-19. Conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Cluj, 334 de unități școlare își desfășoară cursurile în Scenariul 1, cu toate clasele/grupele în sistem față în față.

De asemenea, 91 de școli din județ își susțin cursurile în format fizic, având cel puțin o clasă/grupă în sistem online, în urma apariției cazurilor de infectare cu COVID-19.

La Școala Gimnazială Dăbâca, orele sunt desfășurate integral în sistem online.

Totodată, 4 școli din municipiul Cluj-Napoca au trecut în sistem online, ca urmare a situației în care cel puțin 50% din numărul total de clase au fost suspendate în urma apriției cazurilor de infectare în rândul elevilor ori al profesorilor:

1. Școala Primară Montessori, Cluj-Napoca;
2. Școala Primară Panda, Cluj-Napoca;
3. Școala Postliceală F.E.G., Cluj-Napoca;
4. 4.Grădinița cu Program Prelungit Zâna Zorilor, Cluj-Napoca.

Conform datelor ISJ CLUJ, 91.988 de elevi din județul Cluj învață în acest moment în format fizic, iar alți 10.181 de elevi fac cursurile online, „indiferent de cauză”.

De la începutul anului școlar și până în prezent, 554 de elevi clujeni au fost confirmați cu COVID-19.

În ceea ce privește situația profesorilor și a personalului (didactic, nedidactic, auxiliar) din cadrul școlilor, au fost confirmate cu SARS-CoV-2 207 persoane.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.