DivertismentLifestyle

Concertul aniversar ”CĂTĂLIN CRIȘAN și prietenii” este SOLD-OUT!

Îndrăgitul artist Cătălin Crișan, se pregătește pentru marea aniversare a celor 30 de ani de carieră artistică, eveniment ce va fi marcat printr-un concert special, la Sala Palatului, de la care nu vor lipsi colegi de scenă din lumea muzicii și a teatrului românesc, precum: Mirabela Dauer, Adrian Daminescu, Tudorel Filimon, Luminița Anghel, Anișoara Puică, Mihai Trăistariu, Daniel Trifu și Taraful de Odinioară și fiica sa, Daria Cătălina Crișan.

Vestea concertului ”Cătălin Crișan și prietenii” a prezentat un interes deosebit și în rândul publicului spectator. Astfel, biletele pentru concertul ce se va desfășura marți, 3 octombrie, la Sala Palatului, începând cu ora 19:30,  s-au epuizat în totalitate.

Aproximativ  4.000 de spectatori, prezenți la acest eveniment emoționant se vor putea delecta pe ritmul muzicii ușoare românești cu povestiri din viața de artist și întâmplări petrecute în turnee, și vor reasculta unele cele mai frumoase melodii de dragoste sau șlagăre de neuitat, interpretate LIVE de Cătălin Crișan și de prietenii săi, în acompaniamentul celor 52 de instrumentiști care alcătuiesc Orchestra Mundi Colour sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.

Timp de 30 de ani, glasul cald și plin de sensibilitate al artistului Cătălin Crișan a fascinat publicul din România cu unele melodii precum ”Dacă pleci”, ”Vorbește marea”, ”Mama” sau ”Rabdă inimă și taci” și a câștigat, în același timp, un loc meritoriu în istoria muzicii ușoare românești.

De-a lungul carierei sale artistice, Cătălin Crișan a adunat în portofoliu un număr însemnat de premii și distincții, albume discografice de succes, a susținut nenumărate concerte și turnee pe toate meridianele, a compus peste 400 de melodii, iar pentru trei sferturi dintre ele, a scris singur muzica și versurile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.