Nationale

Liviu Dragnea, întâmpinat cu strigăte şi cătuşe la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a fost întâmpinat de strigăte revoltate venite din partea unor oameni care au venit cu cătuşe, special pentu el, la intrarea în sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit Digi24, Liviu Dragnea a mers pe jos de pe o stradă din apropiere, moment în care câțiva oameni – dintre care unul cu cătușe – l-au apostrofat. „Infractorule!”, „La pușcărie, hoțule!” au fost doar câteva dintre vorbele pe care aceștia i le-au adresat. Preşedintele PSD a refuzat să facă declaraţii.

Procesul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie şi de foşti angajaţi ai DGASPC Teleorman, este reluat de la zero la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. În acest dosar, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost  trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, fiind acuzat alături de fosta sa soţie şi de foşti angajaţi ai DGASPC Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.