Cum arată și cât costă un iPhone X din aur masiv! Are 250 de grame de aur solid si costă nu mai puțin de…

Noul iPhone X nu este deloc ieftin – Apple a anunțat un preț de 1.000 de dolari -, dar versiunea îmbrăcată în aur masiv îi crește exponențial valoarea. Designerii au creat imediat după evenimentul Apple mai multe versiuni aurite ale telefoanelor vedetă: de exemplu, modelul Lux iPhone X Ingot, care cântărește 250 de grame de aur solid costă nu mai puțin 69.995 dolari (aproximativ 60.000 euro).

Firma care a luat inițiativa îndrăzneață de a vinde iPhone-urile de lux are sediul în Hong Kong. Alte modele prezentate de compania Brikk au diamante încrustate și costă în jur de 50.000 euro.

Se poate spune că a început bătălia pe noul model iPhone. Deși a fost lansat pe 12 septembrie, iPHONE X va putea fi disponibil începând cu 27 octombrie și va fi ridicat din magazine, abia la începutul lunii noiembrie.

iPHONE X a fost lansat în același timp cu iPhone 8 și iPhone 8 plus, însă clienții trebuie să mai aibă răbdare.

Cu prețuri de bază începând de la 999 de dolari pentru iPHONE X, 699 de dolari pentru iPhone 8 și 799 de dolari pentru iPhone 8 Plus, noile modele au fost prezentate în cadrul unui eveniment desfășurat în California, în onoarea celor zece ani care au trecut de la lansarea primului smartphone care a revoluționat sectorul telefoniei mobile și s-a vândut în peste 1,2 miliarde de exemplare.

Apple vrea să-și învingă pe plan global rivalele din China și Coreea de Sud, în competiția dură de pe piața telefoanelor mobile inteligente.

Precomenzile pentru iPHONE X (iPhone 10) vor fi disponibile din 27 octombrie, ia modelul va fi pus în vânzare din 10 noiembrie. Precomenzile pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus vor începe vineri și acestea avor fi vândute din 22 septembrie.

Folosind pentru prima dată un ecran electroluminescent organic, iPHONE X este echipat cu un ecran OLED de 5,8 inci, și dispune de tehnologii revoluționare, inclusiv încărcare wireless, recunoaștere facială pentru a debloca telefonul, în timp ce butonul home este eliminat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.