CRIMA in Suceava. Un poliţist înjunghiat de mai multe ori

Un poliţist de la Transporturi Feroviare a fost omorât, joi noaptea, în gara din Suceava, de un tânăr de 24 de ani, care, potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, a venit spre omul legii şi l-a înjunghiat de mai multe ori, aparent fără motiv.

Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Po liţiei Suceava, a declarat joi noaptea că poliţistul de la Transporturi Feroviare, omorât în Gara Burdujeni, din municipiul Suceava, se afla pe peron când, un tânăr de 24 de ani, din Valea Moldovei a venit spre el şi l-a înjunghiat.

„Pe peronul gării un poliţist din cadrul Serviciului Poliţiei Transporturi Feroviare Suceava îşi efectua serviciul. La un moment dat, aşa cum se vede pe imaginile video, vine un individ de 24 de ani, din comuna Valea Moldovei, judeţul Suceava. Acesta a ieşit din sediul gării, cu un cuţit şi l-a atacat din spate pe poliţist. Agentul a căzut la pământ, iar apoi individul i-a aplicat alte lovituri”, a declarat Epureanu.

Atacatorul a fost prins imediat după comiterea faptei de alţi din poliţişti care se aflau într-un tren ce tocmai intra în gara din Suceava, împreună cu alţi doi cetăţeni care se aflau în zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.