Stiri din Satu MareStiri din Translvania

Pamela Kiss | Din nou pe podium, pentru a treia oară campioană națională la Culturism și Fitness

Din nou pe podium, pentru a treia oară campioană națională la Culturism și Fitness.

Agent șef de poliție Pamela Kiss, din cadrul SPF Petea (județul Satu Mare) tocmai a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul Național de Culturism și Fitness organizat la Cluj Napoca.

Pamela a obținut locul I la categoria sub 1,63 cm, fiind campioană absolută la Woman Physique Senioare.

Sub uniform Poliției de Frontieră Române pe care o poartă cu mândrie zi de zi se ascunde un fizic de invidiat, construit cu mult efort, cu disciplină și perseverență. Se antrenează în fiecare zi și nu se abate de la regulile nutriționale care știe că-i vor asigura succesul în sportul pe care îl practică de atâția ani cu toată pasiunea!

De aproape patru luni se pregătește pentru competiția la care participă în această perioadă și niciun efort nu-i pare prea apăsător în atingerea obiectivelor pe care și le-a propus. Nici măcar în perioada sărbătorilor Pascale, nu s-a abătut de la drumul său. Dacă mesele noastre, ale tuturor, gemeau sub greutatea preparatelor tradiționale, farfuriile ei arătau desprinse parcă din cărțile nutriționiștilor: legume, pește, pui și orez.

Mâine, Pamela va participa la o altă categorie din cadrul aceluiași campionat, iar nouă nu ne rămâne decât să îi ținem pumnii și să o încurajăm în acest demers al său.

Se va bucura de reușita sa alături de soțul ei care îi este mereu alături și o susține în permanență și vor savura împreună o înghețată cu caramel sărat! În semn de solidaritate, promitem și noi să ne delectăm cu o înghețată pentru a-i sărbători Pamelei rezultatele excepționale!

Sursa: Politia de Frontieră Română

Adrian Bilanici

▪️ Digital Marketing ▪️ Specialist SEO - AI ▪️ Voice Overs ▪️ Jurnalist ▪️ Social Media Specialist ▪️ Artist ▪️ Vlogger ▪️ Google Ads Expert ▪️ Manage YouTube channels ▪️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.