Își vinde jucăriile în stradă ca să-şi cumpere haine de iarnă! Povestea băieţelului a stârnit numeroase reacţii…

Un băiat de 10 ani din Mioveni îşi expune la vânzare jucăriile şi spune că care are nevoie de bani pentru a-şi cumpăra haine de iarnă. Băiatul este un cunoscut al localnicilor, în fiecare dimineață fiind prezent pe stradă. Silvan-DJ Ewi, un DJ din Mioveni i-a făcut o poză băiatului şi a postat un mesaj pe Facebook.

”Îşi vinde jucăriile ca să îşi cumpere haine de iarnă. Cam aşa procedează un băiat de 10 ani. L-am găsit în Mioveni, gangul de la dispensar (lângă Codimpex). Nu ştiu mare lucru despre el, a zis că părinţii sunt divorţaţi. Mi-a spus că vrea să îşi cumpere haine şi un zmeu”.

Povestea băieţelului a stârnit numeroase reacţii, multe persoane oferindu-se să îl ajute. O tânără care îl cunoaște susține că băiatul este abuzat de către părinți. El mai are un frate de aproximativ 8 ani.

”Mama la prima vedere pare că are ceva probleme psihice, tatăl este alcoolic, iar bunica îşi vărsa mai mereu nervii pe copii, de multe ori am auzit-o când îi certa şi chiar îi înjura. Cred că cine vrea să îl ajute cel mai bine ar fi să îl ia şi să meargă direct la magazin să îi cumpere haine. Banii sigur nu ar fi folosiţi pt a-l îmbrăca pe copil ci daţi pe băutura”, a spus Lavinia Avram.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.