PEDOFILUL care a agresat SEXUAL doi copii într-un lift este inca in libertate! DETALII SOCANTE! Ce pedeapsa merita acest om?

Bărbatul care a agresat sexual doi copii într-un lift este căutat în continuare de oamenii legii, cazul fiind preluat de procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, potrivit unui anunţ al Poliţiei Capitalei.

“Copiii intrau în scară şi s-au uitat în spate şi au văzut că vine un om în urma lor şi a ţinut uşa. I-a zis individului că stă la etajul 4 şi el i-a zis mai vedem după aia”, a relatat o prietenă de familie.

După ce a rămas singur cu minorii, bărbatul a început să-i pipăie şi chiar să-i sărute.

“A venit băiatul şi a zis că a fost cu un domn sus şi în loc să oprească la etajul patru l-a oprit la etajul opt şi i-a băgat lui mână…a pipăit-o pe la fund”, a relatat tatăl copiilor.

Odată ce liftul a ajuns la etajul opt, bărbatul i-a scos pe cei doi copii din ascensor şi a stat cu ei aici mai bine de 13 minute.

Lucru confirmat şi de imaginile surprinse de camerele de supraveghere, care arata că individul coboară din lift la ora 10 şi 29 de minute şi revine la ora 10 şi 39 de minute.

În înregistrare se vede şi cum individul iese din ascensor ţinând-o în braţe pe fetiţa de 5 ani şi îl trage apoi după el şi pe fratele ei mai mare.

“S-a pus într-un colţ cu fata, ţinea fata cum stătea el pe vine aşa, ţinea fata pe piciorul lui şi băiatul era în spate. Se vede pe filmare când a urcat înapoi în lift cum a băgat mâna în pantaloni la fată. O pupa pe gură, pe gât”, a relatat o prietenă de familie.

Ca să dea de urma bărbatului suspect de agresiune sexuală poliţiştii au ridicat amprente de pe uşa liftului în care acesta s-a aflat dar şi de pe uşa de la intrarea în bloc.

„Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri. Sunt efectuate mai multe activităţi de cercetare şi criminalistice. Au fost identificate şi alte camere de supraveghere şi sunt vizionate imaginile. Facem apel la cei care îl recunosc pe bărbatul surprins în imagini să apeleze prin sistem 112 poliţia sau să se adreseze celei mai apropiate secţii”, conform sursei citate.

Un bărbat a agresat sexual doi copii de cinci, respectiv nouă ani, în liftul unui bloc din Capitală. „În cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală. Secţia 22 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigaţii în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, anunţa, vineri seara, Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au început cercetările după ce bărbatul a fost surprins de o cameră de supraveghere din liftul în care a încercat să agreseze cei doi minori.

Incidentul a avut loc în cartierul Drumul Taberei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.