Internationale

Româncă ucisă cu sânge rece de către iubitul ei, un italian cu care avea un copil

O femeie de 42 de ani a fost omorâtă în mod brutal de către fostul iubit, un italian de 55 de ani, alături de care avea şi un copil de doar 9 anişori. Românca nu se despărţise în cei mai buni termeni de bărbatul cu care avusese o relaţie de aproape un deceniu.

Totul s-a întâmplat atunci când Antoaneta Balan urma să se prezinte în faţa unui judecător alături de fostul iubit italian Gaetano Saccone pentru a rezolva o problemă a unei chirii care nu fusese plătită. Însă, înainte de asta, bărbatul a urmărit-o pe Antoaneta Balan şi a intrat peste ea în apartamentul în care locuia, după care a înjunghiat-o. Loviturile de cuţit i-au fost fatale femeii, pentru că ea a murit la doar câteva ore, fiind dusă în stare gravă la spital, potrivit RadioSienaTV.it.

Antoaneta Balan lucra în Italia ca îngrijitoare pentru două bătrâne şi locuia în aceeaşi clădire cu acestea. Imediat după ce şi-a înjunghiat mortal fosta iubită, Gaetano Saccone a fugit de la locul faptei, însă oamenii legii au ştiut că el este criminalul, pentru că i-au găsit telefonul mobil scria cancan.ro. Motivul pentru care Antoaneta şi Gaetano s-au despărţit în urmă cu un an a fost acela că începuseră să se certe din cauza banilor. De asemenea, ei avuseseră o relaţie de lungă durată, din care a rezultat şi un băieţel, ajuns acum la vârsta de 9 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.