Stiri din Satu MareStiri din Translvania

Satu Mare: Campania județeană de prevenire și combatere a violenței în mediul școlar „Armonie în școli, siguranță în viață”

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare derulează, în perioada 30 ianuarie – 30 aprilie 2023, a doua ediție a Campaniei județene de prevenire și combatere a violenței în mediul școlar „Armonie în școli, siguranță în viață”. Parteneri în această campanie sunt școlile din județul Satu Mare, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare, iar sprijinul financiar este din partea Consiliului Județean Satu Mare. Fiecare unitate școlară din județ va avea propriul program de activitate, coroborat cu programul conceput la nivel județean.

În contextul actual considerăm acest proiect educațional ca fiind important în a atrage atenția elevilor, părinților și cadrelor didactice asupra consecințelor pe care violența de orice fel le poate avea în plan personal și social.

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.