Untold 2018: 2-5 august. ATENTIE! Biletele sunt puse în vânzare! Vezi de cand!

A fost anunţată oficial data următoarei ediţii a festivalului Untold. Cel mai mare festival de muzică din România îşi aşteaptă fanii între 2 şi 5 august, iar creatorii evenimentului au pregătit o lansare ca-n filme.

Zeci de jurnalişti şi bloggeri au retrăit, în sala de cinema, câteva minute din atmosfera Untold de astă-vară. Anunţul organizatorilor a dus la o avalanşă de cereri pe site-urile de rezervări online pentru cazare în Cluj.

Ediţia a 4-a a festivalului Untold de la Cluj va fi magică, au precizat organizatorii care le-au pregătit fanilor un scurt filmuleţ cu cele mai bune momente de astă-vară. Totodată, au anunţat şi punerea în vânzare a primelor 10.000 de abonamente.

Edy Chereji, director de comunicare şi marketing Untold: „Încercăm să venim cu un line-up mai bun, să diversificăm muzica, artiştii. Biletele sunt puse în vânzare de marțea viitoare, 14 octombrie, vor fi disponibile la prima vânzare doar fanilor care s-au înregistrat pe site-ul festivalului, la preţul de 400 lei plus taxe. Din februarie, vor fi puse în vânzare şi abonamentele la preţul final.”

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.