A MURIT Denisa Raducu. Artista a pierdut lupta cu boala cruntă!

Denisa Raducu, cunoscuta si ca Denisa Manelista, a murit, duminica dimineata, in locuinta sa din Bucuresti. Denisa Raducu, de 27 de ani, a murit dupa ce a intrat in stop cardio-respirator, a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

Un echipaj a ajuns la locuinta tinerei la ora 04.39, acesta fiind urmat de un al doilea echipaj cu medic. Denisei, care se afla in stop cardio-respirator, i-au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproape o ora, dupa care a fost declarat decesul.

Cântăreaţa Minodora Mihon a transmis pe contul său oficial de Facebook un mesaj de condoleanţe pentru familia Denisei Răducu.„Ce gol imens şi ce tristeţe am în suflet… Să te odhneşti în pace… Sincere condoleanţe familiei”, a scris aceasta.

Potrivit unor informaţii, Denisa Răducu ar fi fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular. Familia Denisei Răducu a postat duminică după amiază un mesaj pe contul oficial de Facebook al cântăreţei anunţând că trupul acesteia a fost depus la Capela Cimitirului Bellu.

Înmormântarea va avea loc în comuna natală a cântăreţei, Drăgăşani, judeţul Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.