Stiri din Satu MareStiri din Translvania

Asociația Acces La Viitor anunță lansarea a două ediții de proiecte educaționale: ,,1st JOB – Cariere Express pentru Liceenii Sătmăreni” și ,,EcoSalvatorii, EcoPlantează!”

Asociația Acces La Viitor Satu Mare anunță lansarea a două ediții de proiecte educaționale: ,,1st JOB – Cariere Express pentru Liceenii Sătmăreni” și ,,EcoSalvatorii, EcoPlantează!”. 35 de unități școlare, 150 de cadre didactice și peste 2.500 de elevi din județul Satu Mare sunt angrenați în cele două campanii ce au ca rol, orientarea profesională a liceenilor pe de-o parte și formarea unui caracter ecoprotectiv de cealaltă parte.
Alături de partenerii de proiect: Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare și Shopping Satu Mare vrem să oferim:
– tinerilor sătmăreni, de +16 ani, un start bun în viață, dându-le șansa de a fi activi în vacanța de vară, oferidu-le posibilitatea de a alege un job de vară, experiența unui stagiu de practică, cursuri de calificare sau continuarea studiilor universitare;
și…
– tuturor copiilor sătmăreni statutul de EcoSalvatori. Alături de coordonatorii lor, cadre didactice și sub îndrumarea Liderilor EcoSalvatori, aceștia vor desfășura mai multe activități cu profil ecologic ce să-i reconecteze cu natura și să-i formeze ca viitori Gardieni ai Mediului Înconjurător.
Ce facem pentru ei:
Ambele proiecte urmează același tipar: de informare, formare și aplicare. Prima etapă se realizează prin intermediul școlilor înscrise în proiect, respectiv a colaboratorilor, a cadrelor didactice, urmând ca următorul stadiu să se desfășoare sub îndrmarea voluntarilor Asociației Acces La Viiitor, pe platforma online dedicată activităților de proiect în grupurile de pe Facebook: #1st JOB și #EcoSalvatorii. La final, ne întâlnim la Shopping City Satu Mare unde:
 – În 12 mai 2023:  are loc ,, 1st JOB  – Cariere Express pentru Liceenii Sătmăreni” un târg de oportunități de carieră pentru liceenii sătmăreni pe trei profile de ofertare: Job (locuri de muncă sezoniere sau stagii de practică); Edu (oferte educaționale ale Universităților) și Skill (oferte de cursuri de calificare) și un seminar susținut de Speakeri Motivaționali, Traineri și Mentori.
Iar…
– În 10 iunie 2023: celebrăm Ziua Mediului alături de EcoSalvatori într-o paradă a EcoPălăriilor.
 
Ce puteți face dumneavoastră pentru ei:
Să vă alăturați acestei inițiative și să ne promovați cauza, pentru că împreună putem contribui la un start pozitiv în activitatea profesională a tinerilor sătmăreni și putem aduce beneficii mediului înconjurător prin și mai mulți EcoSalvatori.
Ce poate face comunitatea: 
Să îi susțină și să vină alături ei. Pentru cei ce vor să își aducă oferta la #1stJOB, îi așteptăm până în 12.05.2023 să se înscrie la contact@acceslaviitor.ro. Participarea este gratuită.
Cei ce însă vor să se dedice bunului trai al Planetei, îi invităm alături de EcoSalvatarori la Marșul lor.
*
Vă mulțumim și vă dorim tuturor, o primăvară frumoasă!
Cu stimă și respect,
Otilia Matioc
Proiect Manager
0742 607 994

Asociația Acces La Viitor

Adrian Bilanici

▪️ Digital Marketing ▪️ Specialist SEO - AI ▪️ Voice Overs ▪️ Jurnalist ▪️ Social Media Specialist ▪️ Artist ▪️ Vlogger ▪️ Google Ads Expert ▪️ Manage YouTube channels ▪️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.