Stiri din BihorStiri din Translvania

ORADEA. Principalul suspect în cazul uciderii unui tânăr de 27 de ani, retinut

Principalul suspect în cazul uciderii unui tânăr de 27 de ani, la Oradea, în urmă cu aproape două săptămâni, a fost prins, în timpul nopţii de luni spre marţi, în Gara de Nord din Timişoara, în timpul unui control de rutină al Poliţiei Feroviare.

Sorin Ioan Rogia este principalul suspect în cazul uciderii tânărului de 27 de ani din Oradea, găsit în urmă cu aproape două săptămâni fără suflare la colţul unui bloc din oraş, dezbrăcat şi acoperit de frunze.

Pe numele lui Sorin Ioan Rogia a fost emis un mandat de arestare preventivă în lipsă. În noaptea de luni spre marţi, acesta a fost prins în Gara de Nord din Timişoara, în timpul unui control de rutină efectuat de agenţi de la Poliţia Feroviară, potrivit mediafax.ro.

“Suspectul se află deja în custodia Poliţiei Bihor şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă în lipsă. A fost prins în gara din Timişoara de către Poliţia Feroviară”, a declarat, marţi dimineaţa  purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, Alina Dinu.

Radu Cătălin Bogdan, un tânăr în vârstă de 27 de ani, a fost găsit mort, în data de 9 noiembrie, la colţul unui bloc din Oradea, dezbrăcat şi acoperit de frunze. Cu o seară înainte, acesta a ieşit din apartamentul în care locuia împreună cu părinţii pentru a se întâlni cu un prieten, dar nu s-a mai întors.

În urma efectuării necropsiei, s-a stabilit că tânărul a fost ucis cu cel puţin 15 lovituri în zona capului, aplicate cu un corp contondent, cel mai probabil un ciocan.

Principalul suspect al crimei, Sorin Ioan Rogia, era bun prieten cu victima şi fiul unui cunoscut medic chirurg din Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.