DivertismentStiri din Satu MareStiri din Translvania

Asociația Be Active Satu Mare și Passion4Salsa vă invită la eveniment!

        Avem plăcerea de a vă invita să participați la evenimentul organizat în cadrul proiectului „Combaterea abuzului și conștientizarea puterii interioare a femeilor”, finanțat cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare prin Centrul Cultural ,,G.M Zamfirescu”.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 24 octombrie și duminică, 25 octombrie, începând cu ora 13.00, la etajul III al Centrului Comercial Satu Mare Shopping Plaza ( Strada Nicolae Golescu 43).

Proiectul este implementat de către Asociația Be Active Satu Mare și Passion4Salsa, în perioada 24-25 octombrie 2020, în parteneriat cu GRupul de suport pentru femei ABuzate-GRAB, Primagym Satu Mare, Little Tyke Satu Mare, For Your Craft Satu Mare, Alcazar Foto Studio.

Obiectivele evenimentului vizează promovarea măsurilor de combatere a abuzului, dobândirea abilităților pentru identificarea și depășirea situațiilor de abuz, încurajarea femeilor de a ieși din situațiile de abuz, precum și conștintizarea nevoii de suport din partea comunității pentru depășirea situațiilor dificile pe care le pot întâmpina femeile în cadrului procesului de combatere a abuzurilor.

În speranţa că veţi fi alături de noi la acest eveniment, vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră la eveniment până joi, 22.10.2020.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactați la e-mail: office.passion4salsa@gmail.com sau la numărul de telefon: 0744299975. Persoana de contact pentru detalii suplimentare este Monica Varga- coordonator proiect, președinte Asociația Be Active Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.