Interviuri

Interviu cu artista de muzică populară, Aurica Flonta: ”Muzica pentru mine este limbajul sufletului!”

1) Pentru început spune-mi câteva lucruri despre tine. 

R) Bună mă numesc Aurica Flonta , sunt căsătorită cu Simone și am două fete care sunt lumina ochilor mei Maya și Kayla.
2) De la cine ai moștenit vocea asta atât de frumoasa? 
R) Pot să vă spun că am moștenit vocea de la mama iar dragostea de muzică mi-a insuflat-o tatăl meu care era violonist într-un ansamblu din Tășnad. Mama îmi povestea că de micuța tăceam doar când îmi cânta.
3) Ce înseamnă pentru tine muzica populară? 
R) Muzica pentru mine este limbajul sufletului, prin muzică dai glas inimii, pentru mine este cel mai pur și cel mai simplu mod de a te exprima indiferent că ești trist sau fericit.
4) Când și în ce împrejurări ai început să cânți? 
R) Ca orice copil crescut la țară cântam prin curte și oriunde aveam ocazia. În vacanța de vară mergeam la bunicii paterni într-un cătun uitat de lume, lângă Tășnad, acolo mă simțeam stăpâna lumii pentru că reușeam să dau frâu liber glasului meu care rasuna din deal și până în vale.
5) Ce proiecte ai de viitor? 
R) Am foarte multe proiecte… vise care încet, încet capătă formă; de un an de zile lucrez la primul meu album care se va numi „CÂNT DIN TOATĂ INIMA”
Albumul conține 20 de melodii dintre care 11 sunt scrise de mine. După acest album alături de colaboratorii mei Formația Ciprian Buzița și Sing Song Studio avem și alte proiecte care pentru moment nu le voi dezvălui pentru că îmi place să-mi surprind fanii și publicul.
6) Ai încercat să cânți și alte genuri în afară de cea populară? 
R) Fiind o fire competitivă, am încercat să abordez și alte genuri dar muzica populară și cea de petrecere reflectă personalitatea mea, știi cum e vorba aia ?! ASTA-MI PLACE, ASTA FAC!!!
7) Ce alte preocupări ai în afara muzicii? 
R) Cum spuneam mai sus sunt soție și mamă așa că încerc pe cât mai mult posibil să îmi răsfăț soțul și fetele mele.
8) Care este cântecul care te-a consacrat?
R) As fi nedreaptă să îți dau un titlu sau o melodie pentru că toate îmi sunt dragi, las la alegerea publicului cântecul care mă va consacra.
9) Ce reprezintă pentru tine un costum popular? 
R) Costumul popular pentru mine este glasul strămoșilor noștri care au luptat, chiar și-au dat viața pentru țara noastră, de aceea noi tinerii care îl îmbrăcăm ar trebui să o facem cu onoare și mândrie.
10) Îți mulțumesc pentru timpul acordat, în final transmitele un mesaj cititorilor noștri:
R) Vă mulțumesc pentru invitație și pentru profesionalismul dumneavoastră, iar celor care vor citi aceste rânduri le doresc sănătate și să nu uite că o zi începută cu muzică bună îți încălzește sufletul ca primul soare după o zi ploioasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.