Nationale

Moarte crunta! O femeie insarcinata s-a aruncat in fata trenului impreuna cu trei copii ai ei

Sinucidere şocantă, în această dimineaţă, în zona staţiei Păsărea din judeţul Ilfov! O mamă s-ar fi aruncat în faţa unui tren împreună cu cei trei copii ai săi. Martorii la teribilul eveniment au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112. Nenorocirea s-a întâmplat pe magistrala 800 Bucureşti – Constanţa, în halta Brăneşti. Iniţial, oamenii au văzut o fetiţă care a fost lovită de tren şi a murit pe loc. În spatele trenului, la aproximativ 500-600 de metri, au fost identificate înca trei persoane moarte, respectiv o femeie şi alţi doi copii.

Potrivit martorilor, trenul circula cu o viteză de aproximativ 120 de km/h în momentul în care i-a spulberat pe cei trei copii şi pe femeie. Medicii SMURD sosiţi la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa celor trei copii şi a femeii.

Circulaţia trenurilor între Bucureşti şi Constanţa este blocată de aproximativ două ore, iar poliţiştii de la Transporturi Feroviare au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea.

„Un echipaj SMURD B2 a ajuns la faţa locului în şapte minute de la primul apel la 112. Au fost găsite două victime decedate. Un copil de aproximativ 10 ani şi o femeie a cărei vârstă nu o putem aproxima. Potrivit relatărilor martorilor, alte două persoane au fost prinse sub tren, iar la faţa locului au fost suplimentate forţele de intervenţie”, a declarat Alis Grasu, directorul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Mecanicul trenului a avut, la rândul său, nevoie de îngrijiri medicale, după ce a intrat în stare de şoc. Reprezentanţii CFR Călători au precizat că accidentul s-a produs în momentul în care trenul Inter Regio circula cu o viteză de aproximativ 160 de km/h.

„Un tren Inter Regio a lovit mortal patru persoane. Trenul circula cu 160 de km la oră. Este exclusă varianta evitării accidentului pentru că trenul circula fără oprire. Trenul va pleca cu întârziere de aproximativ două ore. Procuratura şi IML vor sosi la faţa locului şi vor da verde pentru plecarea trenului. Restul trenurilor care trec pe acolo vor avea întârzieri. Mai erau doar două trenuri care circulau pe acolo”, a spus Alina Predescu, purtator de cuvant CFR Calatori.

One thought on “Moarte crunta! O femeie insarcinata s-a aruncat in fata trenului impreuna cu trei copii ai ei

  • Doamnă Doina,cred că nimeni nu este de vina Dragnea , Băsescu ,Boc ,Iliescu,Ponta ,Roman etc au fost la locul potrivit in timpul potrivit dar marea problemă este că noi știm să îndurăm multe și santem văzuți de cei enumerați mai sus că un popor de idioți așa că fac ce vor .Adică doamnă Doina să-ți de-a Dumnezeu tot ce a avut acea femeie pe suflet

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.