Moţiune de CENZURĂ împotriva Guvernului Orban!

Varujan Vosganian, vicepreşedinte ALDE, a vorbit despre scenariul depunerii unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Orban, după ridicarea stării de urgenţă, ipoteză lansată de către liderul Pro România, Victor Ponta.

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a vorbit, în exclusivitate despre posibilitatea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Orban, după ridicarea stării de urgenţă. Precizările vicepreşedintelui ALDE vin după ce Victor Ponta, preşedintele Pro România, a declarat, recent, că “aş vrea ca pe 4 mai să mergem toţi la muncă, iar pe 16 mai să avem moţiune de cenzură, să dăm jos guvernul ăsta” scrie dcnews.ro.

“Noi avem sesiune parlamentară până la sfârşitul lunii iunie. Eu cred că, imediat ce se reuneşte parlamentul, trebuie să facem o dezbatere rapidă şi foarte aplicată pe câteva teme pe care nu am apucat să le aprofundăm. Una este cea privind achiziţiile publice, a doua este cea privind chestiunea sezonierilor şi felul în care Guvernul s-a asigurat în legătură cu protecţia acestora, care este o temă foarte importantă. În al treilea rând, va trebui să facem o evaluare în legătură cu seriozitatea cu care Guvernul Orban a gestionat criza coronavirus, dacă informaţiile au fost corecte, dacă nu au fost măsuri dezechilibrate şi aşa mai departe.

Lucrurile acestea trebuie să se facă rapid, în două săptămâni, iar la începutul lunii iunie să luăm o decizie, în funcţie de concluziile pe care le tragem şi pe care le prezentăm. Aş vrea să nu fie o moţiune de cenzură politică; să fie o moţiune argumentată pe realităţile zilei”, a declarat, pentru DC News, Varujan Vosganian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.