Stiri din Satu MareStiri din Translvania

Satu Mare: Turnul Pompierilor in preferintele satmarenilor! Peste 5000 de persoane le-au trecut pragul

Peste 5000 de persoane au vizitat Turnul Pompierilor în acest sezon, de la deschiderea lui din luna mai. Turnul Pompierilor poate fi vizitat în regimul orar al obiectivelor turistice: în fiecare zi, în intervalul orar 10:00 – 20:00, inclusiv sâmbătă și duminică, în afara zilei de luni. Clădirea care reprezintă o atracție turistică este administrată de Centrul Cultural G. M. Zamfirescu și este una dintre destinațiile preferate ale multor sătmăreni, deoarece oferă o panoramă  fantastică asupra orașului. Turnul Pompierilor va putea fi vizitat în regimul orar al obiectivelor turistice: în fiecare zi, în intervalul orar 10:00 – 20:00, inclusiv sâmbătă și duminică, în afara zilei de luni.

Tarifele pentru vizitatorii sunt: adulții bilet de 10 RON, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere: bilet de 5 RON la prezentarea unui act doveditor. Intrarea este gratuită pentru cei cu vârsta cuprinsă între 0-14 ani. Ca o noutate, se pot realiza ședințe foto în Turn, contra cost pentru 50 RON / persoană / oră). Panorama excepțională a orașului se va putea vedea și prin binoclurile care se pot închiria pentru 15 RON.  În caz de timp nefavorabil (ploaie, vânt puternic), vizitarea turnului poate fi suspendată.

Peste 5000 de persoane au vizitat Turnul Pompierilor în acest sezon, de la deschiderea lui care a fost în luna mai.

Cei care vor să viziteze clădirea simbol a orașului sunt așteptați până în 15 octombrie deoarece din 16 octombrie clădirea va fi închisă pe tot parcursul sezonului rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.