Stiri din Satu MareStiri din Translvania

Satu Mare: Ziua Națională a României – 2021 „ȘI LA BINE ȘI LA GREU, ROMÂNIA TE IUBIM MEREU”

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Municipiului Satu Mare, și Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” organizează miercuri 1 Decembrie 2021, ora 14,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare – Sala Mare, un spectacol omagial dedicat Zilei Naționale a României.

Evenimentul se va desfășura cu 30 % din capacitatea Sălii Mari a Casei de Cultură a Sindicatelor Satu Mare și va fi transmis online pe pagina de facebook a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare. Și anul acesta Ziua Națională a României va fi sărbătorită în condiții speciale. Rigorile pandemiei ne obligă să organizăm spectacolul omagial cu respectarea măsurilor și regulilor pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Cu toate acestea credem că artiștii noștri vor aduce un freamăt și o mireasmă proaspătă de speranță și încredere.

În programul artistic vor evolua: Adriana Irimieș, Nicolae și Nicușor Mureșan, Petrică Mureșan, Leontina Dorca, Maria Carmen Sas, Ana Holdiș Pop, Bianca Cionca, Călin Borșe, Ionela Bumb, Darius Câmpean, Liliana Bota, Bogdan Bota, Paula Cornea, Iulian Goste, Ansamblul Folcloric al Județului „DORURI SĂTMĂRENE”, Ansamblul Folcloric „Cununița Năzdrăvană”, moment de poezie și folk: Felician Pop și Adrian Lupescu.

Ziua României trebuie cinstită astfel ca toți românii să se poată bucura de ea!

* pentru spectacolul din data de 1 decembrie 2021, rezervarea locurilor se va face la sediul Centrului de Creație, str. Mihai Viteazu, nr. 32, responsabil referent – Gabriel Pustai: 0753.055.545 (între orele – 08:00-16:00, în perioada 22-26 noiembrie 2021).

Rigorile pandemiei ne obligă să organizăm spectacolul omagial cu 30 % din capacitatea Sălii Mari a Casei de Cultură a Sindicatelor Satu Mare.

Intrarea este liberă – pe baza Certificatului Digital/ dovada trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau test PCR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.