Liceul cu Program Sportiv Satu Mare face înscrieri pentru clasa pregătitoare!

Liceul cu Program Sportiv din Satu Mare face înscrieri în această săptămână 24 mai – 31 mai 2021 – Depunerea/transmiterea cererii-tip de înscriere la secretariatul unității de învățământ aflate pe prima poziție dintre cele trei opțiuni exprimate pentru etapa a doua, de către părinții copiilor care nu au fost cuprinși în nicio unitate de învățământ în etapa anterioară sau care nu au participat la prima etapă; Înscrieri clasa pregătitoare. Așadar, Liceul cu Program Sportiv vine și în acest an în sprijinul părinților care îți doresc o viață sănătoasă prin mișcare pentru copilașii lor.

”Sunt foarte mulțumit de această școală, este frumoasă, curată cu oameni sociabili și primitori, cadrele didactice fac parte din mediul familiar, sunt drăgute cu noi, ne sprijină, ne ajută. In calitate de părinte vă pot spune că am făcut o alegere foarte bună, încă din clasa pregătitoare fac șah și limba engleză, fapt pentru care îi indemn și pe alți părinți să își înscrie copilul la această scoală. Noi ca și părinți ne dorim cei mai bun pentru copiii noștri, dar sănătatea este pe primul loc în aceste vremuri, sportul este sănătate curată”, ne spune un părinte din clasa pregătitoare.

”Urmărim promovarea unui învățământ de calitate, modern și flexibil, menținerea pe locurile fruntașe în clasamentele liceelor de profil și obținerea unor performanțe superioare în competițiile naționale și internaționale. Si in acest an ne propunem să oferim comunității sătmărene un mediu propice pentru identificarea și promovarea copiilor și tinerilor capabili de performanțe sportive și școlare. După absolvire, tinerii sportivi pot urma cu succes o formă de învățământ superior, pot continua activitatea de performanță la cluburile sportive de tradiție din țară și din străinătate, au competențele necesare inserției sociale, pot dezvolta cariere de succes”, ne spune doamna director adjunct, prof. Banciu Ligia-Monica.

Potrivit doamnei director adjunct Ligia Banciu, in iunie se vor face inscrieri pentru clasa a V-a, mai exact din data de 28 iunie încep inscrierile, programa scolara este aceeasi ca si la alte scoli, dar in schimb copiii vor avea 7 ore de sport pe saptamana.

 • Înscrieri: TERMEN: 28.06-09.07.2021
 • SUSȚINERE PROBELOR SPORTIVE TERMEN: 12 IULIE 2021
 • AFIȘAREA REZULTATELOR: 13 iulie 2021

Stim cu totii că, „O minte sănătoasă este într-un corp sănătos”, asta am oferit si oferim pe mai departe tuturor elevilor care ne trec pragul!

Acte necesare pentru înscrierea in clasa pregatitoare:

   1. cerere-tip de înscriere;
   2. copie a actului de identitate al părintelui, copie a certificatului de naștere al copilului, certificate conform cu originalul de către secretariatul unității de învățământ, pe baza documentelor originale;
   3. Părinții divorțați depun la înscriere dovada modului în care se exercită autoritatea părintească și la care dintre ei a fost stabilită locuința minorului
   4. În cazul în care cererea-tip de înscriere este completată pentru un copil care împlinește
    vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2021, inclusiv, alături de documentele
    menționate la alin. (2) părintele transmite și o copie a recomandării de înscriere în clasa
    pregătitoare
   5. documente care dovedesc îndeplinirea criteriile generale de departajare, stabilite în conformitate cu art.10. Criteriile generale de departajare sunt următoarele:
    • existența unui certificat medical de încadrare în grad de handicap al copilului;
    • existența unui document care dovedește ca este orfan de ambii părinți. Situația copilului care provine de la o casa de copii/un centru de plasament familial, se asimilează situației copilului orfan de ambii părinți;
    • existența unui document care dovedește că este orfan de un singur părinte;
    • existența unui frate/ unei surori înmatriculat/înmatriculată în unitatea de învățământ respectivă

  6. documente care dovedesc îndeplinirea criteriilor specifice de departajare:

    • unul dintre părinți este absolvent al Liceului cu Program Sportiv Satu Mare sau a activat la un club sportiv școlar – copie diplomă de absolvire/ diplomă examen bacalaureat/ declarație pe propria răspundere că a practicat sport de performanță la un club sportiv școlar;
    • rezultate la concursuri sportive ale copilului înscris -copii ale diplomelor sportive;
 • Pentru mai multe detalii sunati la 0261717464. Adresă: Strada Ioan Slavici nr. 54, Satu Mare, (Liceul cu Program Sportiv Satu Mare)

”MENS SANA IN CORPORE SANO”!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.